Lente, een seizoen vol belofte

Anita deelt haar liefde voor de ontluikende natuur in het vroege voorjaar. Ze brengt de lente naar binnen met prachtige decoraties en deelt eenvoudige, smaakvolle recepten. Haar creatieve projecten omvatten een kleurrijke krans, een charmant ‘Haasje in het bos’-stuk en een verfijnde lentecompositie. De gerechten, zoals Brabants gehaktbrood en zalmterrine, worden geserveerd met een frisse aardappelsalade. Geniet van een heerlijke lunch en verwelkom de lente met Anita!
Tekst, productie en styling: Anita van Kraaij. Fotografie: Sandra Albers.

Anita: ‘Niets is mooier dan de natuur die langzaam ontwaakt uit haar winterslaap. De eerste tekenen van het voorjaar brengen vreugde bij mensen. Van de kleine dappere sneeuwklokjes en gele forsythia tot de blauwe druifjes en de kronkelige takken van de hazelaar; dit zijn de kleuren van het begin van de lente! De zon krijgt langzaam weer kracht, en je wilt naar buiten! Geniet van een heerlijke lunch met goede vrienden en de smaken van de lente!

Met een krans aan de deur en enkele prachtige stillevens in huis haal je de lente naar binnen. De lunchgerechten zijn eenvoudig, zeer smaakvol en een lust voor het oog. Laten we samen van een mooie lente genieten!


Anita van Kraaij (64) runt samen met haar man Marius (65) Onder de Kersenboom. Dit is een combinatie van brocantewinkel en groendecoratie-atelier. Ook maakt Anita groendeco- raties op bestelling en geeft ze work-shops en styling-adviezen op afspraak.
Elke zaterdag open van 10:00 tot 16:00 uur.
www.onderdekersenboom.nl

Verder lezen?  Je leest het in Brabeau 1-2024. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen?Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.