Mooie verhalen over toen

Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

EXTRA ERBIJ

Speciale fotogids

Volg Brabeau ook op…

Puzzel & Win

Puzzel mee & maak kans op een bodywarmer van Dubarry

De lente is in aantocht! Ben je op zoek naar een item dat zowel stijlvol als praktisch is? Dan is een Dubarry-bodywarmer de perfecte keuze. De zachte vulling houdt je heerlijk warm tijdens de frisse lentedagen, terwijl het klassieke design je een stijlvolle uitstraling geeft. Of het nu gaat om een ontspannen dagje uit in de stad of de dagelijkse wandeling met de hond, met een Dubarry-bodywarmer til je je laagjeslook naar een hoger niveau.

DE PRIJS VOOR HAAR

De bodywarmer Spiddal is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar  comfortabele warmte zonder al te veel bulk. De warme vulling zorgt voor compacte isolatie, terwijl de individueel gestikte panelen de vulling precies op zijn plaats houden. De opstaande kraag houdt koude wind tegen en de fleece-gevoerde zakken warmen je handen op. De Spiddal is een uitstekende warmtelaag die je perfect kunt combineren met warme knitwear of een blouse. Verkrijgbaar in diverse kleuren . Winkelprijs 199,- Vergeet niet uw maat door te geven!

DE PRIJS VOOR HEM

De gewatteerde bodywarmer Graystown houdt je heerlijk warm, waar je dat het meest nodig hebt. De donsvoering en de staande kraag met kinbescherming zorgen voor extra comfort, zelfs in koude omstandigheden. Verkrijgbaar in diverse kleuren . Winkelprijs 189,- Vergeet niet uw maat door te geven!

 

Zo doe je mee

Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit het raadsel over naar gelijkgenummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een Brabants evenement. Naam en locatie kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs.

Insturen vóór 6 juli 2024