Mooie verhalen over toen

Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

EXTRA ERBIJ

Speciale fotogids

Volg Brabeau ook op…

Puzzel & Win

Puzzel mee & maak kans op Chelsea Boots van Dubarry

Brabant kent veel moois om te ontdekken. De naam van een Brabants natuurgebied plus de plek waar het te vinden is, vind je al puzzelend als oplossing. Gevonden? Stuur in en maak kans op Chelsea Boots van Dubarry t.w.v. € 249,-

De prijs
Chelsea Boots van Dubarry t.w.v. € 249,-

Met de stijlvolle chelsea boots van Dubarry of Ireland ben je klaar voor elkavontuur, weer of geen weer! De schoenen zijn gemaakt met een bovenwerkvan soepel leer en duurzaam waterdicht dankzij een GORE-TEX-membraanmet een hoog ademend vermogen. Dit zorgt er allemaal voor dat je comfortabelen 100% droog en beschermd blijft tegen nattigheid. De elastischeinzetten zorgen voor een aansluitende pasvorm, terwijl de rubberen zooloptimaal comfort en superieure grip biedt tijdens wandelingen in de stad en over modderige paden in het bos. 

Over Dubarry

De naam Dubarry is gebaseerd op de beroemde minnares Madame du Barry. Madame du Barry was een bekende minnares van o.a. Louis XV. Het merk staat voor alles wat Madame du Barry uitstraalde. Haar luxe, schoonheid en haar identieke charme. In combinatie met vakmanschap leidt dit tot unieke en prachtige designs. Het Ierse merk maakt gebruik van hoogwaardig materiaal, zoals bijvoorbeeld kwalitatief leer. Het leer waar Dubarry gebruik van maakt is waterdicht en neemt aanzienlijk minder vocht op. Doordat het leer minder vocht opneemt, heeft het ook 70% minder tijd nodig om op te drogen.
www.dubarry.com

Zo doe je mee

Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit het raadsel over naar gelijkgenummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een Brabants natuurgebied plus de plek waar het te vinden is. Naam en locatie kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs.

Insturen vóór 30 mei 2023.