Mooie verhalen over toen

Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

EXTRA ERBIJ

Speciale fotogids

Volg Brabeau ook op…

Puzzel & Win

Puzzel mee & maak kans op een Bamboe voedervogelhuisje van Take a Bite

Brabant kent veel moois om te ontdekken. De naam van een Brabants natuurgebied plus de plek waar het te vinden is, vind je al puzzelend als oplossing. Gevonden? Stuur in en maak kans op dit leuke bamboe vogelvoederhuisje van Take a Bite

DE PRIJS

Bamboe vogelvoederhuisje Take a Bite 
Wat maakt het bamboe vogelvoederhuisje Take a Bite van Heeej.nl zo bijzonder? Allereerst het materiaal: duurzaam bamboe. Dan is de cilindervorm heel opvallend. Uit bamboe plaatmateriaal zijn ringen gefreesd die – op elkaar gestapeld – Take a Bite zijn uiteindelijke vorm geven. De natuurlijke uitstraling maakt dat het voederhuis in elke tuinstijl past. De 150 cm hoge stalen poot zet je in een handomdraai in de volle grond of in een flinke bloempot. De vogels zitten zo op veilige afstand van katten. Vul het voederhuis met zaden of leg er een paar mezenbollen in. Dat wordt genieten voor de vogels én voor jou!

Over Take a Bite

Take a Bite is een ontwerp van de Brabantse Ilse Bouwens. Met haar roots op het platteland brengt Ilse graag mensen dichter bij de natuur en de natuur dichterbij de mens. Je vindt haar designs onder de merknaam Heeej!
www.heeej.nl

 

Zo doe je mee

Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit het raadsel over naar gelijkgenummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een Brabants evenement. Naam en locatie kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs.

Insturen vóór 9 februari 2024.