Om van te watertanden

Om van te watertanden

Brabeau Bulletin. Voor héél Brabant. Wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken. Hier vind je de leukste berichten. -Productie en tekst: Jerica Kornegoor | Beeld De Smaak

Om van te watertanden

Familiebedrijf De Smaak! Chocolade en IJs is een gezellige en uitnodigende IJssalon. Het assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende smaken op melk- en waterbasis. Het ijs wordt gemaakt door SVH Meesterijsbereider Hans Kennis. Hij heeft voor het behalen van deze titel tijdens een meesterproef aangetoond dat hij over uitgebreide kennis en vaardigheden op zijn vakgebied beschikt. Behalve voor heerlijk ijs kun je er terecht voor ambachtelijke chocolade. Hiervoor worden enkel pure, eerlijke, en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Ook aan het inpakken wordt veel aandacht besteed. Fijn om jezelf te verwennen maar ook leuk om als cadeau te geven.

Adres: De Smaak! Badel
Markt 30
5531 BM Bladel

De Smaak! Eersel
Hint 2
5521 AH Eersel

Meer inspiratie, nieuws, dingen-te-doen

Skif

In een met riet bedekte dwarsdeelschuur vind je Skif, het sfeervolle winkeltje van Esther van Lange. Haar man Jeroen heeft een hoveniersbedrijf en het stel houdt van tuinen en mooie dingen. Daaruit is Skif ontstaan. Je kunt er terecht voor (seizoens)producten voor huis en tuin. Er zijn originele spulletjes te koop van ateliers uit de buurt. Ook vind je er mooi antiek en brocante. Het assortiment wisselt regelmatig. Op zoek naar een bijzonder cadeautje of gewoon zin om even gezellig te komen neuzen? Kom dan gerust een kijkje nemen.

Open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Adres: Boshovensestraat 9 5561 AR Riethoven
06-30134021

Benieuwd naar meer wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken? Je vindt ze in Brabeau 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.