Oldtimermuseum

Oldtimermuseum

Brabeau Bulletin. Voor héél Brabant. Wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken. Hier vind je de leukste berichten. -Productie en tekst: Jerica Kornegoor | Foto: ‘T Koffiehoos

Oldtimermuseum

Verstopt in een voormalige koeienstal midden in natuurgebied De Geelders ligt ’t Koffiehoos. Het is het oldtimermuseum van vader Jan en dochter Esther Scheepers. Jan heeft al vijfentwintig jaar een passie voor oldtimers en dan met name voor Engelse sportauto’s. In ’t Koffiehoos is zijn collectie uitgestald en kun je de auto’s bewonderen. Naast tientallen oldtimers staan er oude radio’s, benzinepompen en stofzuigers uit de vorige eeuw. Het is leuk om er een kijkje te nemen want je stapt als het ware terug in de tijd. Zin gekregen in iets lekkers? Proef dan eens een zelfgemaakt taartje van Esther of geniet van een lunch met verse thee en/of koffie op het terras.

Adres: Slophoosweg 10a
5491 XR Sint-Oedenrode

Als je van boeken houdt

Adr. Heinen is een boekhandel in het centrum van ’s-Hertogenbosch, gevestigd in vijf karakteristieke, historische panden. Je kunt er ronddwalen door zestien kamers met een uitgebreid aanbod aan Nederlands- en Engelstalige boeken, Young Adult-boeken, kookboeken, poëzie, tijdschriften en kaarten. Er is een aparte afdeling met een groot assortiment aan Engelse boeken. In een van de pandjes is Adriaan Kinderboeken gehuisvest met een apart klein toegangsdeurtje voor kinderen. De enorme boekencollectie is ook online te bestellen en wordt thuis bezorgd met de Adr. Heinen bakfiets of via de post (buiten het postcodegebied van ’s-Hertogenbosch).

Adres: Kerkstraat 27
5211 KD ’s-Hertogenbosh
073-3020100

www.heinen.nl

Benieuwd naar meer wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken? Je vindt ze in Brabeau 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.