Zacht geel

Zacht

In iedere editie van Brabeau inspireren wij je met sfeermakers voor landelijk wonen. Productie Jerica Kornegoor | Fotografie: Bastiaans Wonen, Dessotarkett, De Donjon, Graham & Brown, MisterDesign. 

Lamp Linteloo Cubo Medium

Op stalen standaard van de Nederlandse ontwerpster Joeny Veldhuyzen van Zanten. De ijsblokvormige lamp wordt in een Amsterdamse glasblazersstudio op traditionele wijze gemaakt. Met ingebouwde dimmer. Hoogte staander 60 cm, afmeting lamp 35 cm. In meerdere glaskleuren. Prijs € 1.920 (MisterDesign, ’s-Hertogenbosch).

Zacht

Vloerkleed uit de collectie Desso & Ex Nature in natuurlijke kleur.

De gelaagdheid van het patroon is geïnspireerd op doorleefde structuren van materialen zoals natuursteen, travertin, stucco en linnen. Ook verkrijgbaar als kamerbreed tapijt. In meerdere kleuren, hier getoond in geel. Prijs 59,99 per m2 (Dessotarkett, Waalwijk).

Zacht

Fauteuil Cocoon Lounge van LABEL Vandenberg

Ontworpen door Gerard van den Berg. De stoel zit fijn door de gewatteerde doorgestikte hoes. In verschillende materialen en kleuren. Hier getoond in stof Farrar Oker in een mix van linnen, jute, katoen en rayon. Prijs € 1.325 (Bastiaansen Wonen, Bavel).

Muurverf Tuscan Sunshine van Graham & Brown in matte geeltint

De verf bevat geen oplosmiddelen, is op waterbasis en is daardoor na het aanbrengen snel droog. Geurarm en lage VOC, dat betekent dat het beter is voor het milieu. De verfblikken zijn volledig recyclebaar. Ook in zijdeglans en hoogglanslak. Prijs vanaf € 50 (www.grahambrown.nl).

Zacht

Wil je meer sfeermakers voor landelijk wonen zien? Je leest het in Brabeau 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.