Puzzel & win

10x Boek over kastelen en voorname huizen van Brabant t.w.v. € 34,95

10x Prachtig boek
De mooiste kastelen en voorname huizen van Noord-Brabant is geschreven door Wies van Leeuwen en geïllustreerd met honderden nieuwe foto’s die speciaal voor dit boek zijn gemaakt door Marc Bolsius. In het boek word je als lezer meegenomen naar binnen. In het boek vind je een klein aantal bekende openbaar toegankelijke monumenten en daarnaast heel veel voorname huizen die niet opengesteld zijn voor publiek. Het oudste huis is De Moriaan in Den Bosch (13de eeuw), het jongste het huis van architect Jan de Jong in Schaijk (20ste eeuw). Dit boek is een feest voor liefhebbers van architectuur, bijzondere huizen, interieurs, en geschiedenis. 

Auteurs: Wies van Leeuwen (tekst), Marc Bolsius (fotografie). Uitvoering: Gebonden met 200 afbeeldingen. Formaat: 24 x 29 cm. ISBN: 9789462583535. Uitgever: WBooks, Prijs: € 34,95

Zo doe je mee
Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit de puzzel over naar gelijk genummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een historische Brabantse locatie. De gevonden naam kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar één van de prijzen. Insturen vóór 20 februari 2020.


Bedank tekst
Mooie
verhalen
over toen

Klik hier & lees
Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

• Download