Puzzel & win

Puzzel & winBrabant kent veel bijzondere gebouwen. Een zo’n markant gebouw mét de naam van de plaats waar het staat, vind je al puzzelend als oplossing. Gevonden? Stuur in en maak kans op de prachtige wollen plaid Davos van het gerenommeerde Brabantse merk AaBe t.w.v. € 129,95. Voor vijf winnaars ligt de plaid klaar!

Plaid
De Davos plaid werd in de jaren 60 in diverse kleurstellingen gemaakt door AaBe. In veel auto’s zag je er eentje liggen, want hij werd toen veel gebruikt als picknick-plaid, maar ook voor extra warmte in de winter op de achterbank. Vele jaren is de Davos uit productie geweest, maar het huidige AaBe besloot om dit vintage dessin weer opnieuw te gaan maken. De kleuren zijn iets aangepast maar het patroon is nog hetzelfde en uiteraard gemaakt van 100% wol. Met een mooie afmeting van 130 x 185 cm is de Davos ideaal om je lekker onder te nestelen binnen op de bank of op frissere avonden op het terras.


 www.AaBe.nl

Zo doe je mee
Los het kruiswoordraadsel op en breng letters uit de puzzel over naar gelijk genummerde vakjes in het kleine diagram. Daar ontstaat bij juiste oplossing de naam van een bijzonder Brabants bouwwerk. De naam van dit bouwwerk plus de plaats waar het zich bevindt kun je insturen als oplossing om mee te dingen naar de prijs. Insturen vóór 20 februari 2022.


Bedank tekst

Mooie
verhalen
over toen

Klik hier & lees
Cadeaukaart

Om uit te printen en mee te geven bij een cadeau-abonnement of los nummer van Brabeau

• Download