Kleine vaasjes vol lente

Kleine

Anita en Marius van ‘Onder de Kersenboom’ zijn wederom aan de slag gegaan met fijne recepten en originele decoraties in voorjaarssfeer. Productie en styling: Anita van Kraaij | Fotografie: Sandra Albers.

Kleine vaasjes vol lente

Nodig:

Diverse kleine vaasjes in allerlei vormen en lengtes , restant groen van het grote boeket, lelietjes van Dalen, judaspenning.

Doen:

Bij het schikken van een groot boeket hou je altijd wel wat over. Dit  is mooi te gebruiken in kleine vaasjes. In de berm en in het bos bloeit nu ook de Judaspenning en het lelietje van Dalen dus dat schikken we erbij. Vul de vaasjes met water en schik het groen van grof naar fijn. Zet de vaasjes bij elkaar op een mooi groot bord of dienblad. Een prachtig lente stilleven

Kleine

Decoratietaart met aardbeien

Nodig:

Bakvorm voor vlaaien, 1 stuk groene oase, mos, beetje sisalvezel, wit IJslands mos , 15 nep aardbeien, lijmpistool, krammen, spuitlijm, wat suiker.

Doen:

Snij de oase doormidden en  verdeel de 2 plakken in de vlaaibodem.  Kram het plaatmos over het oase heen . Drapeer een klein beetje sisal over het mos. Lijm de aardbeien gelijkmatig verdeeld op het mos. Lijm tussen de aardbeien het IJslands mos. (dit zijn de toefjes “slagroom”). Spuit wat lijmspray over de taart en strooi daar wat suiker over. Je taart is klaar en zeer lang houdbaar.

Wil je meer lezen over fijne recepten en originele decoraties in voorjaarssfeer? Je leest het in Brabeau 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.