Vintage design

Vintage design

Brabeau Bulletin. Voor héél Brabant. Wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken. Hier vind je de leukste berichten. -Productie en tekst: Jerica Kornegoor | Foto Decennia Design

Vintage design

Tweedehands design meubelen en woonaccessoires gaan vaak al een halve eeuw mee, zijn waardevast en duurzaam. Voor liefhebbers daarvan is een bezoek aan Decennia Design een aanrader. In het bedrijf van Christiaan en Angelique vind je bijzondere vintage design meubelen, accessoires en verlichting. Leuk is dat hun spullen regelmatig verhuurd worden voor gebruik op filmset, maar ook interieurarchitecten winkelen er graag. Voordat het item een plekje in de showroom krijgt wordt het nagekeken, gepoetst en indien nodig gerepareerd. Ook bieden ze een verzend- en bezorgservice. Heb je geen tijd om langs te gaan? Neem dan een kijkje in de webwinkel.

Adres: Meelstraat 82
5025 KN Tilburg
013-5219206

www.decenniadesign.nl

Vogelconcert

De Zwitserbox is een vogelhuisje waaruit vrolijk vogelgetjilp klinkt als je in de buurt komt. Het huisje is uitgerust met een bewegingssensor die geactiveerd wordt wanneer je beweegt. Gedurende twee minuten hoor je vogelgeluiden. Met een draaischakelaar kan het volume worden aangepast. In verschillende uitvoeringen en kleuren. Prijs vanaf € 39 (www.relaxound.com).

Benieuwd naar meer wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken? Je vindt ze in Brabeau 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.