Gouden mandje

Gouden mandje

Brabeau Bulletin. Voor héél Brabant. Wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken. Hier vind je de leukste berichten. -Productie en tekst: Jerica Kornegoor | Foto: Dierenopvang Maasland

Gouden mandje

Dierenopvang Maasland is een toevluchtsoord voor gevonden honden en katten uit de gemeente Oss. Daarnaast kun je er afstand doen van je hond of kat als je er zelf niet meer voor kunt zorgen. De opvang zorgt ook voor het herenigen met de baasjes van honden en katten die zwervend zijn binnengekomen en zorgt voor herplaatsing van dieren waarvan afstand is gedaan. Als zwerfdieren niet met hun baasje herenigd kunnen worden komen zij, na een wettelijke bewaarplicht van twee weken, in aanmerking voor herplaatsing. In de opvang werken ruim 70 vrijwilligers.

Op zoek naar waardevol en leuk vrijwilligerswerk? Stuur dan een berichtje naar info@dierenopvangoss.nl.

Adres: Aengelbertlaan 30
5342 LA Oss
0412-638497

www.dierenopvangoss.nl

Meer inspiratie, nieuws, dingen-te-doen

Struinen bij Strant

Strant is een eigenwijs warenhuis op een onverwachte plek aan de dijk en de uiterwaarden van de Maas. Meer dan 50 regionale ondernemers, boeren, kunstenaars, verzamelaars en enthousiaste hobbyisten hebben er een plekje. Iedere week vullen zij hun winkeltje aan met unieke items zoals brocante schatten uit Frankrijk, handgemaakte cadeaus, vintage design, antiek, seizoensbiertjes uit de lokale brouwerij en meer. Er is aandacht voor kleinschaligheid en duurzaamheid, lokale waarden zijn de drijfveren. Het resultaat is een plek waar je geïnspireerd wordt en niet raakt uitgekeken.

Adres: Lietingstraat 62
5368 AC Haren
06-43518975

www.warenhuisstrant.nl

Benieuwd naar meer wooninspiratie, nieuws, dingen-te-doen, bijzondere boeken? Je vindt ze in Brabeau 1-2023. Deze bestel je hier!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Brabeau!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen? Volg Brabeau op Instagram, Facebook.